Balik Awal

7:15:00 PM 0 Comments A+ a-

Yeshhhh.... Akhirnya dapat gak merasa balik awal. Nasib baik komandan wataniah tadi bagi balik awal. Kul 4 da suruh kitorang balik. Dia chinese tapi baik hati betol la. Paham kita penat poser. Best la pulak kalau dapat join wataniah ni. At least dapat gak release tensen jap. Dapat lari dari bos. ehehee. Tapi tak konpem lagi dapat join ke tak sebab check up aritu result my blood tak cantek. Sangat low dokter cakap. Dah wat second test tapi result belom dapat.

Pukul 4 di Jalan Tun Razak sangat menyenangkan. Smooth je drive. Biaser sampai Jalan Tun Razak dah 4.40. Dah jem sangat time tu. Tadi sampai rumah kul 4.35. Tapi bukan bleh terus naik pun. Kunci takdek. Asek Lupe je nak duplicate. So duduk la tecongok kat bawah tunggu husband. Tapi tak kesah. Asal bleh sampai awal pun dah lega.

Menu berbuka hari ni masih dimasak di bazaar ramadhan kota damansara. ehehe.... Belom ade mood nak masak lagi. Tadi beli lauk pauk je. Pastu beli air tebu. Balik masak nasit.

satay ayam - sedap la jugak

daging kicap - tak besh

kentang goreng pedas - sedap

kerabu mangga - kurang masam