Banyaknya Penyakit

8:21:00 AM 0 Comments A+ a-

Semalam try check kesihatan pakai kaedah akupuntur. Asal letak je alat dia kat tapak tangan terus beeppp!! bunyi. Letak je bunyi. Boleh kata semua organ dalam badan ni tak sihat lah. Tak tau la boleh pakai ke tak. Sebab sebelum turn saya, ada 2orang pun dia test same gak die cakap. Tahap kesihatan same je ngan saya. Ayat tu cam die dah hafal. Pastu my fren pun try jugak. Pun same cam saya. Hmmmm....tak tau la betul ke tak. Wallahualam.... Tapi sebab dah test, beli jugak air kaler hijau die jual. RM5 satu botol mineral kecik. Saje nak try jadi ke tak. Tapinye tak sempat nak minum pun malam tadi. So takleh la nak bgtau ade kesan ke tak. Sebab tuan kedai tu cakap kalau amal minum nanti badan akan rasa ringan sebab dia buang toksin dalam badan. Malam ni la nak try.....