Duit Raye

3:42:00 PM 0 Comments A+ a-

Tadi g CiMB sebab nak tukar duit. Kitorang g kul 12.30 konon sebab takmo bersesak beratur menunggu bagai. Sampai je tengok dalam bank lengang. Sunyi sepi. Aikkk pelik neh. Mintak borang nak tukar duit. Orang yang jaga kaunter tu cakap kul 3pm baru kaunter tukar duit bukak. Aisehhhhh.... kul 3 kami dah nak masuk opis balik la dik oiiii. Rupenye die ade time tuk tukar duit ni. Lain branch lain timing. Tadi kat CiMB Wangsa Maju, kalau nak tukar duit sile pegi pagi kul 9.30 - 11.30. Kalau tak sempat sila berpeluh cari parking lagi pukul 3 yea. Die tutup kaunter pukul 4.30 kalau tak silap.

Bajet raye dah lari wooo tahun ni. Dah banyak spend time kawen ari tu...huhu