Nasi Kerabu Cekik Darah

9:35:00 PM 0 Comments A+ a-


Memang sah la pakcik ni abih je bulan poser boleh buat rumah banglo. Nasi kerabu RM7!! Dah la tak sedap langsung. Saya amik lauk telur masin, daging bakar RM4. Husband punye just tambah paru je, terus up jadi RM7. Alahaiiii...berape keping sangat la paru die taruk. Sampai nak caj 3hengget. Tak paham betul la. Asal bulan poser je seme benda jadi mahal. Padahal bulan ni la rezeki orang berniaga ni Allah bagi berganda. Takpe la pakcik. Saya halalkan harga yang saya dah bayar tu..... Dah rezeki pakcik kan. Tobat tak kan beli lagi kat kedai die. Pun kena black list gak kedai die.