Preview: My Big Day

11:10:00 AM 0 Comments A+ a-

 
17.06.2010 (Khamis)
Padang Tembak, Pengkalan Chepa, KB
 
 
Majlis start jam 12tghari. Rombongan pengantin lelaki janji nak datang pukul 12. Tup-tup memang pukul 12 tepat dorang dah start berselawat. Terkejut gak mase husband kol cakap dah sampai. Kalut la. sebab biase kalau cakap nak datang kul 12, standard mesti kul 1 baru sampai kan. Ni memang betul punye punctual nih. Cadangnya saya nak sambut pihak laki jauh sket dari rumah sebab nak berarak sekali. Tapi mak andam tak kasi pulak dah. Die suruh tunggu depan rumah je. Huhuuu…so takde la gambar kami berarak bersama. its okayyyy
 
Tema kitorang pink & putih & purple. Tapi tak tau la memenuhi tema ke tak. Tapi yang penting saya puas hati.
 
Layan pic la dehhhh ^_^
 
IMG_6589
Jeng jeng jengggg…dia datangggg
 
IMG_6609
My FIL bacakan doa
 
IMG_6693
Menjeling-menjeling……
 
IMG_6724
Dah halal bleh la nak posing rapat-rapat. hihihiii
 
IMG_6719
pose tak reti lerrrr
 
IMG_6894
suke la baju stail penyapu cam ni. Memang bersih depan umah i sapu
 
IMG_6853
Ni je tukang sambut yang adoooo
 
IMG_6817
Sempat rase secubit je kek ni
 
IMG_6835
cakkk
 
IMG_6652
Malu nak makan. Satu sudu pun tak habis. Rugi wooo..lauk dah la cedappp
 
IMG_6644
Minum ayer sirap jek
 
IMG_6764
Gambar ni yang paling besar OP bagi. Belom frame kan lagi. i loike very2 much la deco bilik. Simple macam yang saya nak
 
IMG_6898
Ishhhh nak jugak main nyelit belakang tirai hehe
 
Kitorang bersanding bergambar kejap je. Kalau tak silap sampai pukul 4 je. Pastu saya terpaksa suruh mak andam ngan OP balik sebab nak keluar layan tetamu plak. Gaun pun tak sempat nak salin. sebab dah penat sangat. Dah takde mood nak tukar-tukar baju…Nak makeup2 lagi. Kitorang nak keluar beramah-mesra ngan tetamu la pulak.
 
Tapi seyes memang cuci depan rumah saya tau. Asek duk ulang alik depan rumah sampai licin suci bersih lantai depan rumah saya sapu. ahahahahaa