Shopping Raye Kat Mane?

8:18:00 PM 2 Comments A+ a-

Hari Jumaat macam biasa la. Langkah mesti mau panjang punyer. hehehe. Tadi pegi Sogo ngan opismate, kak wan & nurul. Plan asal nak g ngan teksi je. Tapi malas la pulak nak menunggu. Kesian my fren, mumtaz. Dah naik kete dah keluar pagar opis pun, tetibe ade orang call panggil masuk meeting. Terpakse la say bye-bye kat mumtaz. hehe

Mase tengah tunggu trafik light depan Balai Polis Dang Wangi, nampak ade orang bertumbuk. Kite yang dalam kereta ni dah menjerit-jerit. Hishhhh phobia betul tengok orang bergaduh ni. Mesti jantung dah dup-dap dup-dap. Padahal kitorang duk dalam keta. Yang bergaduh tu sorang bawak kete sorang bawak moto. Rasenye motor 2 marah sebab yang si driver keta nak masuk ke bangunan Cambell tak bagi signal. Memang dorang bergaduh bertumbuk betul. Siap hempuk ngan helmet. Yang si pak guard parking tu boleh pulak slamber je duk berdiri tengok je. Bukannye nak tolong leraikan. Pastu pak guard lain keluar tolong leraikan dorang. Aduuuhhhh..bulan-bulan poser ni kena la banyak bersabar kan. Rasenye setan semua dah kena rantai. Ni dah takleh nak salahkan setan lagi dah....kan kannn

Parking kete kat Semua House. Tu pun lepas dah dekat sejam duk pusing-pusing. Terus pegi Sogo. Kak Wan ngan Nurul nak cari barang anak-anak. Saya just peneman je. Manusia punye la ramaiiiiii..... Penuh jalan TAR. Syok plak nengoknye.

Macam semut. Ramai giler orang!

Naik kat baby's department. Aduhhhh syoknyer tgk orang shopping baju baby. Baju baby girl tak payah cakap la. Memang rabun mate nak memilih. Ni yang buat makin tak sabar nak ada anak sendiri ni. hihihiii

Ni Puan Nurul yang comey lotte. Jadi model pejalan kaki jap

Tadi just beli tudung syiria je. Tak tau nak beli ape tuk raya. Tak rase pun nak shopping tuk diri sendiri. Barang-barang hantaran hari tu pun baru lagi. Baju pun tak pakai lagi. hmmm.... tapi weken ni nak gak ajak husband datang cni lagi walaupun tau orang laki ni bukan suke sangat nak redah jem. huhu

2 kawan cakap

Write kawan cakap
Mumtaz Khan
AUTHOR
August 30, 2010 at 9:44 AM delete

isk isk isk... mau cerita jugak ker pasal kena tinggal tu :(

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
August 30, 2010 at 8:29 PM delete

ahahaha...mestiiiii. 2 adengan penting dlm cite ni.eheheh

Reply
avatar