Ulang Tahun Bulan Ke-2

2:01:00 PM 0 Comments A+ a-

Alhamdulillah..... Sudah 2 bulan kami bergelar suami isteri. Kejap je masa berlalu. Dah takde istilah pengantin baru lagi kan. Ishhhh tu yang tak best tu. Seronok sangat time dilayan sbg pengantin baru neh.. Seyesssss.... pengalaman sekali seumur hidup.

Sempena ulang tahun bulan ke 2 ni, sy nak wat review sket majlis kenduri kami hari 2. Alhamdulillah...Sangat2 berpuas hati ngan ketiga-tiga majlis. Ade yang terkurang sket tu biase la kan. Tapi mostly pe yang saya hajatkan semuanya terlaksana suda.

Kepada enchek suami
Saya sayang bie sepenuh jiwa raga nih
Semoga rumah tangga yang kita bina, berkekalan ke akhir hayat

Coming up new post ngan cerita hari besarku.......

 Really heart this pic so much!!..Thanks to my OP