20102010

11:10:00 AM 0 Comments A+ a-

Fuhhh! Lama betul belog tak dijenguk. Bukan tak ada masa. Tapi tak ade apa yang nak diceritakan. Takkan asyik nak share emel aje kan.

Bukak fb tadi, tengok status member letak 20102010. Terus klik dekat computer calendar sebab tak tau pun hari ni berapa haribulan. hehe. Memang lawa kan tarikh hari ini. Rasanya lagi cun dari 101010. Ada apa-apa yang menarik ke hari ni? As for me, tak ada pun. Bangun pagi macam biasa, salam, mtk izin suami, then turun dari rumah untuk cari rezeki. Tapi sampai office, mood memang tak tau ke mana. Tambah-tambah pulak semua bos-bos besar ngan bos-bos kecik takde. Memang heaven la kami-kami yang kuli ni. hehehe
 

luvnotes: kalau la en asben dapat bersabar sikit je lagi hari tu, dapat la pilih tarikh yang lawa-lawa sket. Senang nak ingt. hikhik... en. asben ke saya yang tak sabar nak kawen ehh (0_^)