Mood Yillek

9:23:00 PM 0 Comments A+ a-

Sejak balik dari outstation hari Selasa baru ni, asyik takde mood je. Nak kata penat, memang la penat sebab saya drive pegi balik. Tapi semalam dah qada' tido. Pun takde mood lagi.

Kat office tak payah cakap la. Memang takde hati langsung nak buat keje. Main cuit-cuit sikit-sikit je. Dah la keje tengah banyak. Pastu sibuk ngan 5S lagi. Tension la 5S ni. Tah sape la punye idea nak wat 5S. Membazir je banyak rasenya.

Mata ni mengantuk je manjang. Kalau boleh lepas solat Zuhur, nak je baring guling-guling kat tempat rehat kat office. hehe. Nasib baik tadi bos takde. Sempat la betul-betulkan urat sket.

Bila mood nak datang balik ni. Rumah pun tak berkemas. Masak tu takyah cakap la. Cian en. asben. Sabar yea bie ;-p