Projek Hujung Minggu

3:55:00 PM 1 Comments A+ a-

Sedapnya ais-krim milo home-made ni. yummyyy!!!

Oppsss lupa ;p

Assalamualaikum semua :-)

Alhamdulillah, tercapai jugak akhirnya ngidam nak makan ais-krim milo sendiri punya. Ni semalam punya koje. Plastik ais-krim dah 2-3 minggu dibeli, tapi baru semalam berkesempatan nak membungkus. Bukan malas tapi bab nak menyimpul tu yang lomah sikit. hehe. Kalau dulu time kecik0kecik selalu my ma buat ais-krim ni. Macam-macam perisa. Ade bandung, kopi susu, bubur, asam boi. Jeruk mangga paling besh!! Saya tukang tuang dalam plastik je. Nak simpul tak reti. Tak kemas.

Semalam bantai jugak buat. Tak kira la kemas ke tak. Asal jadik! Ni la hasilnya.

Pagi ni dah keras. Dah siap untuk dimakan. haha. Ni pun sambil taip sambil hisap ais-krim. Fuhhh memang nikmat panas-panas ni :-)

Hari ni terlebih rajin sikit. Tuk breakfast saya buat nasi lemak. First time mencuba. Timun takde so ganti ngan kobis yang dicelur. Sambal terangkat la jugak. Sampai en. asben menambah. hehe


Nasi lemak ngan sambal yang pedas + manis. nyummm nyummm

1 kawan cakap:

Write kawan cakap
papadam
AUTHOR
October 24, 2010 at 6:59 PM delete

sedapnya... kubis tu, kalo mentah pun sedap jugak. ais krim tu..... bawa la g opis satu utk sya :)

Reply
avatar