Tunding Jari

8:49:00 PM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum :-(

Nak lepaskan apa yang terpendam je ni.

Saya cukup tak puas hati la dengan lelaki yang suka tunjuk kat kita atau nak tunjuk apa-apa pakai cari tengah. Bukan masalah mencarut. Saya tak fikir camtu pun. Tapi saya tak suka. Macam kurang sopan. Serius TAK SUKA!

Macam tadi, masa dalam meeting, my bos tunjuk kat saya macam tu. geram la. Terus takde mood. Nak pandang muka dia pun dah rasa menyampah. Maybe dia tak perasan kot. Sebab at the same time, dia pegang pen. Tapi kena careful la kan... Tak tau la nak cakap macamana. Tapi saya memang tak suka. Dah banyak kali berlaku. Orang lain perasan ke tak saya tak sure.