Wedding @ Duchess Place

9:19:00 AM 1 Comments A+ a-

1st time dapat jejakkan kaki ke Duchess Place ni. Kitorang pegi sebab attend wedding my opis-mate Fiza ngan her husband Duan. Pagi 2hb 2 saya ngan husband ke Low Yat. Alang-alang dah sampai KL, terus kitorang survey tempat ni, sebab takut nanti kalau dah malam susah pulak nak cari. 2x pusing Jalan Ampang yang jem iteww baru la jumpa. Senang sangat je rupenye tempat ni just tak perasan pintu pagar die.

 

Majlis start kul 8-11pm. kitorang sampai kul 8. Dapat pulak meja no. 8. hehe. MC malam tu Ahmad Fitri Yahya. Memang sempoi ah die. Lawak pulak tu. Memenag die kenakan pengantin cukup2.

 

wed-fiza-2 Ni la pengantinnye. Gojes kan. Suke baju die. Lynda Rahim tuuuu

 

wed-fiza-3 Tumpang posing yea Pn. Rufizah. deco nye simple tapi cumil!

 

wed-fiza-1 Al maklum la gambar masa bertunang takde. So bagi can la yea pengantin da basi ni posing. kihkihkih

wed-fiza-4Ni saat di-interview oleh fitri :) 

 

Takde gambar yang betul-betul nampak bangunan ni. Sebab majlisnya malam pastu time nak balik hujan la pulak. Anyway im wishing Fiza & Duan Selamat Pengantin Baru!!!! Semoga berbahagia ke akhir hayat/ hingga ke syorga bak kata huda

1 kawan cakap:

Write kawan cakap
mrs.aziz2615
AUTHOR
March 23, 2011 at 4:04 PM delete

apesal sy xde dlm gmb yg ramai2 2? haha xadil laa mommy reha ni :-p

Reply
avatar