Monday Blues

9:27:00 AM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum zzzzzz.....

Apasal kalau hari Isnin je mesti takde mood nak buat kerja? Salah hari Isnin ke salah diri sendiri. Huhu. Saya dah bosan sangat ni. Kaki rasa ringan je melangkah ke ruang solat. Kalau dapat tidur sekejap ni. Memang heaven lah.

Sekarang ni, asal lepas solat Zuhur je, mesti nak baring-baring sekejap kat ruang solat. Pastu buat-buat tertidur. Hehe. Ibu mengandung dimaafkan kan. Alasan!

Ada 2-3 post saya dah tulis semalam tapi save dalam draft dulu sebab gambar tak tranfer lagi. Malam ni kalau rajin saya update. Ala update ke tak bukan ade sape-sape kisah pun kan. Tulis ni pun syok sendiri jek. Haha.