Minggu Ke-15

11:12:00 AM 5 Comments A+ a-

Uikkkss...! Cepatnya! Dah saiz buah oren pun. Tapi peyut tak nampak pun lagi. Hihi.

Dah masuk 2nd trimester ni baru la muntah-muntah nak tunjuk belang. Sekarang ni, kalau nak gosong gigi dah takleh nak main sengih-sengih depan cermin. Kena gosok laju-laju. Kalau tak memang terus uwekkk. Yang tak tahannya, muntah pagi-pagi ni amat la seksa sebab takde benda yang nak keluar. Takat air je. Seksanya Allah je la yang tau.

Kalau pegi food court, tengok ayam pun dah rasa kembang semacam je. Even ayam yang dah potong kecik-kecik dalam mee goreng pun takleh nak makan.

Orang kata dah masuk 2nd trimester ni, semua yang tak selesa akan hilang. Tak tau la. No komen. Bahagian masing-masing la kot. Tapi Alhamdulillah, takat ni takde la terus sangat. Tak pernah lagi muntah sampai terkeluar semua.

5 kawan cakap

Write kawan cakap
December 27, 2010 at 12:34 PM delete

yea la tu muntah nampak ayam....ape kate dinda muntah bile nampak cincin diamond..kan best tu huahuahua...

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
December 27, 2010 at 2:33 PM delete

ahahahaa.bkn muntah laaa.nak muntah jeee tp blom lg ;-p

Reply
avatar
December 27, 2010 at 2:59 PM delete

haa...pasni cakap la nak muntah nampak cincin berlian...nak muntah nampak WII hehehehe....

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
December 27, 2010 at 3:18 PM delete

cincin dah tak minat. skrg rase cam mengidam nak pakai gelang emas 916 ade name pulok doh.. camne nieee

Reply
avatar
December 27, 2010 at 3:55 PM delete

alaa...small matterrr....cakap je nak besar mane...kanda buatkan mueehehehehehhe!

Reply
avatar