11:22:00 AM 5 Comments A+ a-

Sabtu petang kitorang pegi KLCC. Hajat dihati ni nak makan sizzling kat food court tu. Tapi bila sampai tengok macam dah lain je kedai dia. Chinese yang meniaga pulak. So En. asben memang pantang la kalau nampak macam tu.

Round-round la kat situ tengok apa-apa yang boleh membuka selera. Semuanya ayam! Tak selera la. Last-last pilih nasi kandar sebab perut memang dah pedih. Dari pagi tak makan.

Saya ambik nasi beriani + ikan tenggiri + sotong + sayur + ais lemon tea = RM13.30


En. asben pulak amik nasi beriani + sotong + udang + tea o ais = RM33.30. Hamikkk!!!!

Nasi dia saya raya tak sedap sangat la. Tak rasa cam nasi kandar pun. Maybe sebab tak kuah yang kicap tu. Dulu masa kerja kat Penang, selalu makan nasi kandar. Subaidah yang dalam USM tu pun lagi best.

Yang kat KLCC ni lauk dia macam yang dah hangatkan je. Kalau tau nak makan nasi kandar, baik pegi Kayu. Lagi best

5 kawan cakap

Write kawan cakap
December 27, 2010 at 12:36 PM delete

Ehhhh tolong sikit....sape yang amik...Dinda yang amik...kanda suruh amikkan ajerrr...ini tidak adillll! huahuahuahua!

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
December 27, 2010 at 2:32 PM delete

dah org 2 ngidam. kang klu xikut ngamok pulok.xpeee.. tggu thn depan!!

Reply
avatar
December 27, 2010 at 2:59 PM delete

dah dinda nak blanjee....hehehe..

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
December 27, 2010 at 3:17 PM delete

xpeeee..janji gaji bln dpn kena up ;-)

Reply
avatar
December 27, 2010 at 3:55 PM delete

ehhhhh....gaji bulan depan ikut kerja yang dibuat yeee...muahahhahah!

Reply
avatar