5 Bulan @ 20 Weeks

11:56:00 AM 2 Comments A+ a-

Assalamulaikum

Pejam celik pejam celik dah masuk 20 minggu. Cepat betul la masa kan. Tup-tup dah masuk 5 bulan pun. My tummy tippie dah nampak. Tapi kecik je. Tak kisah la kecik pun asal mommy ngan baby sehat, cukup.

Alhamdulillah sempena dah masuk bulan ke-5 ni, En. Asben pun dapat berita gumbira. Alhamdulillah...syukur pada Allah. Rezeki baby agaknya. Tapi mommy pun nak tumpang sekaki. Hehe.

Masa minggu ke-18 hari tu dah buat buku merah. Banyak nak story ni. Entry banyak yang terperam kat draft. InsyaAllah kalau sempat saya update.

Hari Selasa ni nak balik Kelantan. Hoyehhhhhh..! Suke!!!!! Kalau sempat boleh scan kat sana. Ape-ape hal insyaAllah saya update kat sini.

Ok lah. Nak keluar jap. Office sunyi boleh la ngular. Hihi

2 kawan cakap

Write kawan cakap
January 31, 2011 at 12:08 PM delete

Ni kerja ke, men blog ni... kompius...heheheh :p

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
January 31, 2011 at 1:48 PM delete

men blog sambil wat keje. 2 in 1 ;p

Reply
avatar