Honey Madu Day 2 Part 2

9:13:00 PM 2 Comments A+ a-

Last sebelum balik, kitorang singgah kat MARDI. Time ni bateri kamera tinggal 2 bar je. Mesti tak sempat habis posing ni. Nak masuk kena bayar RM3 sorang. Ingat kan pree. hihi

Singgat kat ladang stoberi lagi. Nak beli jus je pun. Bukan boleh petik kat sini.


Kat sini agak banyak ladang tanaman jenis sayuran. Pastu taman-taman pun macam tak terjaga sangat.


Nak gi obersea tak tau la bile nak sampai. Dapat bergambar ngan buah pir malaysia pun jadi laaa. Ada pokok epal merah tapi macam baru tanam je


Nampak tak..? Ni la buah pir. ehehee


Kena paksa bergambar kat signboard anggur. Buah anggurnya kecik sangat. Tak nampak.


Ni plak buah epal hijau. Yang ni nampak real. Macam yang jual kat kedai.



Berapa lama la agaknya dorang tanam labu ni ek?


Kena paksa lagiiiii


Bunga kobis pepel. Tak tergamak la nak makan. Kang habis jadi pepel gigi.


Masuk taman rose. Tapi rose pun tak banyak mane.


Dah lenguh posing. Bila jalan berdua, macam ni, sorang tukang amik gambar, sorang tukang sengih.




Ni kat bawah pokok ceri afrika. Ye ke ceri. macam buah "kekuk" je. Orang kelantan tau la kot buah kekuk tu hape. hehe


Wat letih je panjat bukit ni. Tapi takde ape pun. Takat nak tengok view.


Gambar last sebelum kamera ku tidurrrrr. Huhu.


Habis round MARDI, terus balik. Dah pukul 12 lebih rasanya time ni. 
Start je masuk jalan bukit pusing-pusing, saya dah mula nak pening. Aduhhh spoil betul la. Singgah kat Lata Iskandar lagi sebab ada orang tu minat sangat la benda pelik-pelik. Nak beli kayu la ape tah. Saya beli pisang je. Kecik molek je pisang dia. Tapi sedappp. Bukan macam pisang kat Carrefour tu. Pastu beli goreng cempedak sebab terliur sangat bauh dia. Tanya budak tu 2hengget brape ketul. 3 ketul 2 hengget. Mak oiiiii!!!! Melampau betul la. Pastu yang saiz besar sket 1 ketul 1 hengget. Giler cekik darah. Tapi beli la gak sebab dah nak makan sangat. 

Otw balik, masuk je highway lepas hentian Tapah, hujan selebat-lebatnya. En. asben drive. Mem tidoooo. Sampai rumah pukul 5.30

2 kawan cakap

Write kawan cakap
Reyha
AUTHOR
January 6, 2011 at 9:19 AM delete

pear la cik kak. i melayu kan die. hehehe

Reply
avatar