Ais Blended 18 Perisa

4:57:00 PM 0 Comments A+ a-

Entry pekasam lagiiii

Ni pun one of my mum punya bisnes. Ais blended! Seronok giler tolong ma bukak gerai. Tak menang tangan!. Alhamdulillah rezeki Allah.


Ni bukak gerai kat Taman Bendahara tepi Pantai Timur Pengkalan Chepa. Jemput la yea. Boleh pilih mane yang berkenan.


Rak yang ditempah khas. Saya pembantu je. Cuma tau tabur chocolate rice dengan picit whip cream je. Hehe


Satu famili datang meniaga. Seronok sangat! Yang kat belakang tu pun tolong gak. My niece yang pakai spek tu tau pulak buah ais blended ni. Dia la yang tolong my mum. Kalau tak memang tak sempat, tak terlayan kalau sorang-sorang.