Anggur Hijau Elakkan Jaundis

10:14:00 AM 0 Comments A+ a-

saya ada terbaca dalam satu blog ni. Dia cakap makan anggur hijau boleh elakkan jaundis. Tapi kena makan bermula dari usia kandungan 7 bulan.

Saya 6 bulan nak masuk 7 bulan. Kira halal la kan. Lagipun anggur hijau ni memang my peberet. Jumaat lepas, time lunch pegi Jusco, ada pulak anggur ni. Besar-besar pulak tu. Beli la ape lagi.

Sekarang dah mula balik makan buah-buahan. Nak kurangkan makan nasi waktu malam sebab berat naik dah banyak. Saya try amal minum milo cicah biskut Hup Seng. Sedapppp... 10 keping biskut tu tak heran. Hehe. Tembikai masih kesukaan utama. Takleh kalau dalam peti ais takde dia ni