Mom & Baby Expo 2011

3:19:00 PM 0 Comments A+ a-

Awal-awal lagi dah buat reminder pasal expo ni ;-)

Jom mom-2-be & mommies-mommies kita pakat gi serba expo ni pulak. Hari tu dah try yang Pureen Warehouse, ni kat Midvalley pulak. Midvalley weekend dah la orang ramai. Harus pergi awal nih. Nasib baik next week En. Asben tak kerja.

Vanue : MidValley Exhibition Centre
Date : 6 - 8 Mei 2011


Kalau tak silap sekarang ni tengah sales baju baby kat Sogo. Sales sampai 70%. Sampai 1 Mei rasanya. Ada kawan yang dah pergi. Memang murah katanya. Tapi Sogo ni every week pun ada sales kan. Suka shopping baju baby kat Sogo walaupun terpaksa berhimpit nak memilih dan beratur panjang nak membayar. Tapi tu sebelum pregnant la. Sejak pregnant ni belum try lagi. InsyaAllah kalau sempat, lunch hour besok nak mengular kejap. Kihkihkih ;-p