Shopping Barang Baby Part 1

8:13:00 AM 0 Comments A+ a-

Ni hasil shoppingan di OneBabyWorld. Dua kali pergi sana. Rambang mata betul. Semua chomel-chomel. Beli semua ni masa sale hari tu.

Tak tahan la tengok botol susu yang bolat-bolat, gemok-gemok ni. Gerammmmm!! Tommee Tippee ni harga asal RM48.90 tapi lepas less dapat RM38.90 untuk 2pcs. Sekarang harga dah naik ke RM44.90. Beli yang 5oz je. Tapi gemoknyerrr la dia. Nampak besar gak la


Yang ni pulak hasil kunjungan kali ke-2 :-)


Set rompers amik 2 set. Satu saiz newborn. Satu lagi saiz 3-6 bulan. Yang newborn RM35 ada 4 helai dengan 6 helai sapu tangan. Yang saiz 3-6 bulan pulak RM34.90 ada 5 helai. Cukup la dulu kot rompers. Nak beli yang lain tunggu baby dah besar sikit.


Yang ni pulak blanket. Ada 3 pcs. Tergoda tengok corak ngan kaler dia. RM31 kalau tak silap after less. Apasal semua pinky nie....? Ayakkk... Tapi my sis cakap takper beli pink. Baby boy pun boleh pakai. ngehngehngehhh


Ni towel kecik. Ada 6pcs. RM10.90


LuvNotes: Harap-harap OneBabyWorld wat la saes lagi sekali sebelum saya bersalin. Nak beli botol susu lagi. huhu