Bila Arissa Demam

9:21:00 AM 2 Comments A+ a-

22 Oktober 2011

First time Arissa demam masa ni umur 4 bulan. Tapi kira Alhamdulillah la sebab dah 2 bulan hantar taska, ni baru demam. Lagipun mommy rasa dia demam bukan sebab jangkit kat taska, tapi sebab kena hujan kot. @ hari berturut-turut masa mommy ambik dia, hujan tengah lebat. Kereta pulak kena park kat luar, tak boleh nak masuk dalam laman sebab sempit. Dah berpayung pun masih kena tempias.

Mommy bawak dia ke klinik hari Jumaat. Dapat MC untuk mommy jaga Arissa. 2 tu sebab mommy yang mintak. Yea la cuti dah tak banyak. Mommy rasa memang sepatutnya kalau anak demam, orang yang jaga la dapat MC kan. Dah kalau baby nak buat apa dengan MC tu.

Mase ke klinik tu suhu dia dah kurang ke 37. Malamnya mommy check 39. Masa dia tidur mommy letakkan kain basah kat dahi. Bagi ubat pun senang dia ni.


2 kawan cakap

Write kawan cakap
Mama Adam
AUTHOR
December 29, 2011 at 10:12 PM delete

Kira kuat la antibody arissa. Sian adam. Ikut mama dia. Asik2 demam je....

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
December 30, 2011 at 9:08 AM delete

hikmat susu ibu!!!! ahahaa... pasni awk pun kena fully bf tauuu

Reply
avatar