Kalendar Cuti 2012

3:48:00 PM 8 Comments A+ a-

Besok dah masuk bulan 11. Cuti rehat tinggal tak sampai 10 hari je lagi. Tolak cuti nak balik raya haji lagi. haduiiii... mana nak forward tahun depan lagi. Fenin...fenin. Sambil-sambil pening google tgk cuti tuk tahun depan. Dah siap-siap kira ni tahun depan nak cuti berapa hari. hehe. Konon la plan awal-awal ;-)


Banyak gak cuti umum tahun depan. Bulan 1 ngan 2 banyak gak cuti umum. yeshhhh....! Tapi yang tak bestnye bulan 3, 4 takde cuti. huhu. Kena plan baik punya ni. Maklom la sekarang dah ada anak. Dulu cuti tak hingattt... Ambik la baru rasa. Huhu

8 kawan cakap

Write kawan cakap
miss hidayat
AUTHOR
October 31, 2011 at 4:10 PM delete

Org lagi ha cuti tahun ni tinggal 4 hari jah..raya haji pun xbalik..cuti raya poso byk nga jaga aina dlm wad hari tu la..tahun depe kena beringat dah la..hihi..loni suntuk2 sgt amik MC terus..cuti duk line merah dah nih..

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
November 1, 2011 at 11:12 AM delete

klu anok sakit, yat xmitok mc ko?

Reply
avatar
@izY@N
AUTHOR
November 4, 2011 at 11:57 AM delete

wahh bagus2..boleh plan cuti sekolah nak g mana.. sebelum ni x pernah amik tahu pun..last2 bila nk plan mahal plak jd budget nye

Reply
avatar
LaLiN
AUTHOR
November 4, 2011 at 5:07 PM delete

anak sakit, x leh dpt mc. sbb selalu g kat klinik kanak2. huuu....

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
November 11, 2011 at 9:49 AM delete

@izY@N >> plan jgn xplan. nak masuk tahun baru ni kalendar mmg penting ..kan kannnn... hihi

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
November 11, 2011 at 9:50 AM delete

LaLiN >> yeke... sy dgr ada doc bg mc kar mak yea la sb mak yg nak jaga baby

Reply
avatar
@izY@N
AUTHOR
November 11, 2011 at 11:56 AM delete

hehe..muzai la ni mcha..selalu follow blog u ngan dayat..huhu

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
November 15, 2011 at 9:52 AM delete

@izY@N >> patut la mcm kenal jek gmbr tu. wawawaaaa malu ehhh kite

Reply
avatar