Drinho Soya Jagung

4:18:00 PM 0 Comments A+ a-

Terbaekkkkk.....!

Asal orang cakap makan tu boleh tambah susu. Cariiiii! Orang cakap minum ni pun boleh tambah susu gak. Mesti mau cari punya! hehe. Punya la usaha nak tambahkan hasil tenusu. Kalau benda yang orang cakap tu tekak mommy ni boleh terima. Mommy usaha gak dapatkan.

Ni terbaca kat blog mana tah dah lupa. Dia cakap minum air soya jagung pun milk booster. Mommy dah try cari kat Carrefour KD tapi dia jual 1/2 dozen. Banyak sangat tu. Tadi pergi JJ Wangsa Maju cari la benda alah ni. Jumpa. Terus beli.


Memang sedap laaaa.... Dah la bau dia pun wangi. Air soya ke jagung ke dah memang my peberet. So takde hal la nak minum banyak. Asal jangan suruh mommy minum air akar kayu sudah. Pengsan!!