Happy 5 Month Old Lil' Arissa

1:39:00 AM 5 Comments A+ a-

Kalau ikut bulan harini la Arissa cukup 5 bulan. Tapi kalau kira hari semalam cukup 150 hari. Mommy suka kira hari baru tepat. Mommies-mommies macamane?

Ni gaya tidur Arissa yang terbaru. Mesti nak peluk sumthing. Kalau mommy kat sebelah, mommy la yang jadi bantal peluk dia.


Bila Arissa peluk, nak gerak pun rasa tak sampai hati. Lagi satu feeling tu yang best. Rasa syok sangat bila anak peluk kita. Dengan papa dia, mommy xpernah lagi tengok dia peluk time tidur. Selalu dia pegang muka papa dia je.

Dah macam gaya budak besar kan


Semalam tengok balik gambar masa Arissa masih umur dalam 40 hari... How i miss that moment :-(

5 kawan cakap

Write kawan cakap
miss hidayat
AUTHOR
November 18, 2011 at 9:08 AM delete

Cepatnye 5 bulan dah arissa..xlama boleh ngakk, diri la tuh.. takut la pulak ingt ko nak beranak balik xlama dah..mintak mudah2 la pulak hak no 2 ni...;)

Reply
avatar
AIN NAZRI
AUTHOR
November 18, 2011 at 10:58 AM delete

ain pon suka kira umur 'Auf dalam hari.. mcm today dah 98 ari.. skrg nie 'Auf mmg suka tdo ngiring dan selalunya dia nak ada sesuatu yg menyentuh dia x kisah laa tangan kita ke bantal ke.. dia nak ada sesuatu je laa.. hihi chumel kan tgk budak2 tdo.. sampai kdg2 kita pon nak tdo skali.. hehehe

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
November 19, 2011 at 4:04 PM delete

yat >> ngakok pun dok lagi yat eh. insyaAllah harap yat dipermudahkan. Harap2 normal la hok ni dih

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
November 19, 2011 at 4:05 PM delete

ain >> syok kan kira umur anak. sesekali rasa mcm xcaya je dah bape bulan anak kita kan. Rasa mcm baru je lg :-)

Reply
avatar