Telekung Dan Pump

12:19:00 PM 0 Comments A+ a-

Tau tak telekung sembahyang ni banyak jugak kegunaan dia selain dari wat sembahyang. hihi.

Pernah tak mommies terpikir nak mengepam dalam telekung? Macam nak buka pekung di dada je kan. haha. Pengalaman berharga nak share ni ;-p

Sejak masuk kerja lepas bersalin ni, mommy tak pernah lagi pakai kebaya. Kurung moden apatah lagi. Makanya baru-baru ni teringin sangat nak bergaya la konon dengan kurung moden. Tambah pulak kain dia jenis yang tak iron pun takpe. Apa lagi... pakai la ke office.

Masuk pukul 10 tibalah waktu mengepam. Aduhhh punya la susah nak selak. Sampaikan mengepam pun takleh nak feeling. huhu.

Lepas Zuhor, mengepam sesi-2. Tetiba teringat cerita member office. Dia pernah pergi rumah sedara kalau tak silap la dengan pakai baju kurung moden. Sebab nak df anak, dia terpaksa pakai telekung. Yea la habis takkan nak buat free show plak kan. hehe. So apa lagi. Meh la kita mencuba. Jadinya mengepam la mommy dalam telekung. Selesa jugak rupanya. Haha. Tobat lepas ni takmo pakai kurung moden lagi dah. Nanti kalau nak bergaya jugak kena make sure tempah baju dengan butang di depan.