Arissa Jatuh Katil

9:51:00 PM 4 Comments A+ a-

Akhirnya apa yang mommy duk risau selama ni terjadi. Arissa terjun katil awal pagi tadi. Mommy pun tak sure pukul berapa. Tak sempak nak tengok jam sebab terkejut sangat. Mungkin antara pukul 4 - 5 pagi kot.

Silap mommy jugak. Arissa mommy letak tepi sekali. Sendal dengan bantal. Dia cepat berpeluh. Kalau letak kat tengah atau tepi dinding nanti tak kena kipas, badan dia cepat berpeluh. Lepas tu mula la tergaru-garu. Habis calar kat belakang tengkuk ngan telinga dia.

Pagi tadi dengar bunyi macam buku tebal jatuh. Mommy ingatkan fail kat hujung kaki papa dia jatuh. Pastu dengar Arissa nangis. Melompat mommy bangun. Tengok sebelah takde. Jenguk kat tepi katil dia ada tergolek. Papa dia pun sama terkejut terus bangun bukak lampu. Mommy angkat Arissa. Gosok kepala dia. Sebab tak tau kat mana sakitnya. Arissa dah senyap. Mommy baringkan dia kat tepi rapat ke kepala katil. Semua tukar position. Arissa dah sengih. Tak macam orang sakit pun. Mata dah segar. Tangan pulak duk asyik garu plastik kat kapala katil. Dah aktif tu. So mommy assume ok la kot. Dia lena balik pukul berapa pun mommy tak sedar. Tengok-tengok dah nyenyak bawah ketiak. Tempat peberet dia. hehe

Aksi peberet sekarang gigt bibir!

4 kawan cakap

Write kawan cakap
Mama Adam
AUTHOR
December 18, 2011 at 6:20 PM delete

hm... pasang aircond. kebetulan adik nk tolak aircond. nak?

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
December 19, 2011 at 8:50 AM delete

rumah org ler mama. xpadan nak pasang

Reply
avatar
AIN NAZRI
AUTHOR
December 19, 2011 at 4:36 PM delete

ciannyaaa kat arissa.. ketap2 bibir ye.. skrg ni pon 'Auf galak main jelir2 lidah dan ketap2 bibir.. hihi

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
December 20, 2011 at 8:00 AM delete

ain >> ketap bibir xpe lg ain. klu dia buat gni time nyusu, menjerit kite. hehe

Reply
avatar