Kereta Baru

4:13:00 PM 4 Comments A+ a-

Entry back dated ;-p

5 Nov 2011

Mommy sibuk duk tengok-tengok walker yang menarik kat internet. Plan nak beli nanti Arissa cukup 6 bulan @ cukup bulan time gaji. hihi. Balik kerja, bukak pintu tengok-tengok Arissa dah duduk dalam walker. Papa dia ambik awal sebab mertua ada kat rumah. Mommy agak terkejut jugak tapi control. hehe. Yela sebab tadi bukan main lagi kita duk chop nak beli yang mana. Tup-tup tengok dah ada depan mata yang tak macam dihajati. hmmm tapi redha je la. Lagi pun barang free. Atuk dia yang belikan. Dah save 1 benda kan ;-)


Mula-mula tak reti nak gerak lagi. Tapi sekarang dah boleh masuk gear reverse. haha. Arissa asyik ke belakang je. Hari tu nasib baik papa dia perasan. Dah betul-betul duk tepi kipas. Ishh ishhh... Nampak gaya semua benda nak kena sorok neh.


Kalau mommy takde dia behave je. Tapi kalau nampak mommy terus ngada-ngada depa tangan nak orang angkat.

4 kawan cakap

Write kawan cakap
umi shuhada
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:53 AM delete

best la baca blog ha.. update sokmo dehh!! arisaa tomeyy sgt. :)

Reply
avatar
Queen
AUTHOR
December 15, 2011 at 10:45 AM delete

wowwww arissa kemain eh dapat kete baru...bole lari2 pasni

Reply
avatar
abah&ummie
AUTHOR
December 15, 2011 at 11:48 PM delete

Lawanyo.. keto dio.... wi pinjam kat ayoh su.. tu wak gi derat ronda key el..

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
December 16, 2011 at 8:07 AM delete

umi >> haaaa dio jupo blog kito. aiyoooo malu wehhhh!

Queen >> jom kita race auntie ;-p

abah&ummi >> ahahaha. 2 la. statement kat fb dio buat i kenaling lerrr

Reply
avatar