Aksi Stunt Arissa

5:31:00 AM 0 Comments A+ a-

Ni aksi otw balik dari taska. Mommy tak sempat nak lock-kan dia punya seatbelt sebab dah ada orang duk duk tunggu kat belakang kereta. Mommy just pakaikan kat bahu dia je pastu terus jalan.

Mula-mula dia elok lagi. Lepas tu mula la nak bergolek-golek. Keraskan badan la. Duk tarik kaki nak masuk mulut. Macam-macam.

Pastu tetiba tengok dah tertonggeng macam ni


Ni ok lagi. elok je mommy siap park kereta, dia dah ubah posisi.


Dia buat macam tunggang kuda. Siap hayun kaki yang tak tahan tuuu...

Muka puas hati!