Finger Food Apple

12:12:00 PM 0 Comments A+ a-

Ni dah bukan kategori finger nih. Ni orang panggil palm food dah ni. hehe


Malam tadi budak ni bising sangat. Time orang nak makan dia pun sibuk sama. Nak bagi makan heavy pun dah tengah malam. Mommy potong epal. Buang bahagian tengah. Jadi macam cincin senang Arissa pegang.


Gigi belum ada. Dia cuma hisap je. Baru dia diam. Boleh la kami makan dengan aman.

Nanti nak try bagi carrot plak. 8 bulan dah boleh bagi finger food kan. Tak kisah la asal ada benda yang boleh tarik perhatian dia kan.