I Like Stoberi

5:31:00 AM 7 Comments A+ a-

Nasin baik Arissa banyak ikut gen mommy! Haha. Budak ni suka betul makan buat. Antara buat yang Arissa dah penah rasa:
betik
pisang
tembikai
mangga
strawberi
apple
anggur
kurma
kismis

Avocado dia tak suka. Mommy pun!

Semalam balik kerja, sambil lepak tengok tv bagi dia rasa strawberi. Buat ni manis tapi paham-paham je la manis strawberi ni bukannya betul-betul manis. Tetap ada masam-masam gak sikit. Beli buah ni kat pasar chowkit last week. Dah la besar. Manis. RM5 je 1 bekas. Murah sangat!

Tak sabar nak ngap!

Muka berkerut tapi still nak lagi. Tu bekas dia gigit la tu.


Dah habis separuh mommy stop la. Bukan apa takut dia sakit perut je nanti. Tapi budak ni marah bila mommy habiskan buat tu. Mengamuk siap tepuk-tepuk paha kita. Tarik tangan lagi.


Nest kita bagi duarian pulak tengok nak ke tak. Hehe ;p

7 kawan cakap

Write kawan cakap
rosnani
AUTHOR
March 20, 2012 at 2:36 PM delete

comelnya arissa makan buah

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
March 20, 2012 at 4:51 PM delete

comel lg time dia mengamuk. huhuuu...

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
March 20, 2012 at 8:19 PM delete

Sedapnya! Mummy g chowkit x ajak mama pun... Sedey ;)

Reply
avatar
Queen
AUTHOR
March 21, 2012 at 10:27 AM delete

ntah...pegi senyap2. mommy cuba try bg arissa makan rambai plak pasni. haha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
March 23, 2012 at 5:30 PM delete

kenapa nest bukan next? kenapa buat bukan buah????? haha

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
March 26, 2012 at 3:55 PM delete

Queen >> buah 2 kena tggu musim ler.. nnt kita bg dokong sekali. hehe

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
March 26, 2012 at 3:56 PM delete

Anonymous >> ala sy kan cuma manusia biasa yg xlari dr kesilapan. takat silap taip 2 kira halalan toyyiba laa. hahaha

Reply
avatar