Makan-makan & Berpisah @ Saba Restaurant

9:45:00 AM 3 Comments A+ a-

Last Thursday office kitorang ada buat makan-makan sempena perpisahan dan menyambut staff baru. Plan asal nak buat makan kat office. Tapi bila pikir-pikir balik mesti banyak kerja nak kena buat. Lagi satu hal nak kena buat formal pulak sebab kena kemput bos-bos besar sekali. Sangat tak best kalau macam tu :-(

So decide makan kat luar lagi senang. Makan, sembang, bergambar pastu balik. Tak payah nak kena kemas. Hehe. Saya suka...! Saya suka!

Kitorang makan kat Restoran Saba kat Jelatek. First time for me.

Antara menu yang ada macam kat bawah ni. Saja letak menu senang untuk rujukan saper-saper yang nak ke sana nanti.


Mommy order air watermelon juice & Barbican. Tapi yang sampai bukan Barbican.


Hillsburg kalau tak silap eja dia. Tak minum pun lagi. Ada dalam peti ais kat office. Hehe. Tamak!


Yogurt salad sedap. Makan dengan nasi.

Chicken kebab dia pun sedap! Yang ni order extra. Tapau wat balik makan petang kat office. Kenyang sampai ke malam :-)





Order Hanith Chicken yang Half. Kongsi dengan Norule. Nasi dia banyak. Next time order boleh makan untuk 4 orang. Sebab tak tau terpaksa la membuncitkan perut masing-masing. Lagi sebab tamak! Haha





Ni antara makanan yang kitorang order. Baru separuh ni. sambal tomato dia sedap sangat! Camane nak buat ekk

Mommy-to-be ni makan untuk 3 orang. Last makan-makan before bersalin. Sekarang dah ada dalam ward tunggu masa je tu. Hehe. Tak sabar nak gi tengok her twin :-)

3 kawan cakap

Write kawan cakap
March 14, 2012 at 1:02 PM delete

eh eh mumtaz dah bersalin ye? baby boy ke girl ni? Say congrats to her!

Reply
avatar
Lady Mira
AUTHOR
March 18, 2012 at 7:50 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Anonymous
AUTHOR
March 18, 2012 at 7:51 PM delete

gmbr focus sakan nampak mek!

huda- blum lagii... false alarm jer hr tu

mumtaz

Reply
avatar