Shopping di GM Plaza

2:16:00 PM 4 Comments A+ a-

Last 2 weeks kami ke Plaza GM Klang. Mommy ajak papa ke GM Chowkit tapi dia takmo. Jem dan susah parking katanya. Tak kisah la janji boleh ke GM. Mommy nak cari jumpsuit untuk Arissa. Kesian dia baru ada 1. Tu pun dah ketat. Baju tidur Arissa banyak yang dah saiz barut nangka. Haha. Nanti yea nak. Kita beli sikit-sikit. Nak beli banyak kena tunggu gaji baru :-)

Bertolak dari rumah pun dah pukul 5. Dengan tak tau jalan lagi. Sampai la sana pukul 6. 6.30 orang dah tarik pintu kedai.

Dapat beli 2 jumpsuit, 1 dress, 2 tight dan sepasang kasut.


Ni kasut ke-3 Arissa. Yang pertama saiz besar. Yang ke-2 terkecik la pulak. Yang ni bawak tuan punya badan, boleh try, baru ok.


Total semua tak sampai RM100. Berbaloi! Kalau beli 6 pasang tapi baju yang sama cuma lain-lain saiz baru dapat harga borong. Harga borong dia hampir separuh lagi murah tauuu!

4 kawan cakap

Write kawan cakap
Mama Adam
AUTHOR
March 21, 2012 at 10:04 PM delete

Jauhnya! Kalo en hubby, rasanya, malas kot

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
March 22, 2012 at 7:49 AM delete

tu laaa.. memang jauh. tp dah driver sanggup. kita follow je

Reply
avatar
Lady Mira
AUTHOR
March 23, 2012 at 1:35 PM delete

cantik baju arissa...

Reply
avatar
AIN NAZRI
AUTHOR
March 27, 2012 at 11:17 AM delete

GM tu stand for? mean nama penuh dia.. dia mmg jual brg baby je ke? ain x pernah dgr.. hehe..

ain soping baju 'Auf kat FB or Blog.. semua pakai online.. hehehe mak 'Auf ni kdg2 x sempat nak g jenjalan

Reply
avatar