Terbeli Jugak Akhirnya

10:29:00 AM 4 Comments A+ a-

13 Mac 2012, Selasa

Jeng jeng jengggg.....!

Lepas bertunang 4 hari, terus nikah! hehe


Duk pikir-pikir last-last sebab serabut pasal kerja, rasa nak shopping. Terus gi beli. Padahal kalau ikutkan dah macam agak lewat sebab Arissa pun dah besar. Tapi nak jugak!

Ini dia.... Booster seat. Rumah kami kecik so takleh nak beli highchair. Lagipun kami berdua pun memang makan bersila je.


Mek kalut. Bukan nak tolong bukak tapi sibuk nak tepun ngan gigit plastik.


Test... testttt... ok lulus!


Terus rasmi. Mommy try letak dia dalam tu. Nasib baik nak duduk. Lama pulak tu. Dekat 1/2 jam dia boleh stay dalam tu. Kira orait la kan. Kalau Arissa takmo duduk, mommy yang meraung nanti. Yea la tak pasal-pasal membazir.


Mommy suka booster seat ni yang pertama sebab kecik. senang nak simpan. boleh lipat. Ringan. Siap boleh galas kat bahu.


Kalau Arissa dah takmo duduk, nak jual la kot. wat beli highchair pulak :-)

4 kawan cakap

Write kawan cakap
Mama Adam
AUTHOR
March 18, 2012 at 7:42 AM delete

Jual wat pe? Simpan la..... Adam pun ada. Dlm stor :)

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:20 AM delete

yeke.. sb tgk ramai org pas xleh guna jual. owhh simpan tuk nest Arissa jr ehh.. ahahah

Reply
avatar
AIN NAZRI
AUTHOR
March 19, 2012 at 12:43 PM delete

oooo ada ye kusi mcm ni.. ingat pakai bamboo chair jerk.. hehehe.. nak beli jugak laa... ish semua aku nak beli.. mummy arissa berjaya mengoda ibu 'Auf.. hehehe

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
March 19, 2012 at 4:47 PM delete

ain >> beliiiii... beliiiii...(dgn tanduk kat paler) hehe. syok tau suap dia biler dia duk atas kerusi tu. dia jek. blagak mcm bos!

Reply
avatar