21-22 Apr 2012: Pureen Stock Clearance Sale

11:34:00 AM 3 Comments A+ a-

Mommiesssss.......!!!!!

Pureen warehouse datang lagiiiiiiiiiii..... !


Saper nak gi? Huhu. Mommy nak sangat pergi tapi rasanya macam tak dapat sebab minggu ni ma ngan abah datang. Nak beli cleanser pureen. Kat situ murah la sikit. Kalau tak silap RM16. Baju bajan macam dah tak boleh beli sebab Arissa macam dah tak muat.

Bagi mommies yang tak pernah pergi warehouse ni, boleh la cuba. Sure rabun mata. Boleh try google tips nak ke warehouse pureen ni. Siap ada tips tu. Tapi kalau boleh, plissssss jangan bawak baby. Dah lebih lagi jangan bawak stroller. Kalau nak bawak baby pakai baby carrier. Kesian kat baby nanti. Dah la crowded. Panas lak tu.

Ok mommies ni barang-barang yang diorang saleskan nanti: Check it out :-)

Products Offered
Baby Diapers
Baby Apparels
Baby Toiletries
Baby Accessories
Kids Toiletries
INCO Adult Diapers
Adult Toiletries
Maternity Pads

Brands Offered
Pureen
Pureen Basic
Pureen Pride ‘N’ Joy
Tracia
Dr.Mist

Time
10am – 6pm

Location (603 7628 8888)
Summit Company (M) Sdn. Bhd.
Lot 6, Jalan 19/1
46300 Petaling Jaya

3 kawan cakap

Write kawan cakap
AIN NAZRI
AUTHOR
April 20, 2012 at 3:56 PM delete

ain plan to go laa.. agak2 kalau g pagi pon org ramai ye.. kena bawa shoping bag tak? ke dalam tu ada troli? leh share experience

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
April 20, 2012 at 4:50 PM delete

ain >> shopping bag dia dah sediakan tuk isi brg sblm byr. nnt dia letak lam plastik. g pagi konpem org sgt ramai. klu ain nak beli baju better g pagi. tapi klu nak beli brg2 lain, g ptg pun xpe

Reply
avatar
AIN NAZRI
AUTHOR
April 20, 2012 at 5:19 PM delete

kalu gitu kena g lepas lunch je laa.. hehehe.. baju tu rasanya xde lah nak sgt.. sbb slalu beli baju online ajerk

Reply
avatar