2nd Anniversary

7:30:00 AM 5 Comments A+ a-

Alhamdulillah
Sudah masuk tahun ke-2
2 tahun yang sungguh mencabar ;-)
Semoga Allah panjangkan jodoh kami kekal hingga ke syurga
Amin!


Sebenarnya tak excited sangat pikir pasal anniversary ni sebab tiap-tiap tahun pun lebih kurang je. Kitorang bukan jenis yang celebrate gi candle light dinner ke, beli hadiah mahal-mahal ke. Takdenya. Biasa je takat keluar makan gitu-gitu je.

Tapiiiiii......

Bermula dari tahun lepas, tarikh besok la yang paling ditunggu. Rasa berdebar pun ada. Hehe. Tak sabar anak dara kita dah nak cukup 1 tahun!

5 kawan cakap

Write kawan cakap
Lady Mira
AUTHOR
June 17, 2012 at 7:10 PM delete

happy anniversary and happy birthday arissa :)

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
June 17, 2012 at 10:01 PM delete

mama adam >> aikk ni entry anniversary la. besday punya baru post. hehe

lady mira >> macihhh mira ;-)

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
June 18, 2012 at 12:20 AM delete

Kata x sambut sgt anniversary, xyah wish la... Nk wish bday je. Hihi

Reply
avatar
nYomeL
AUTHOR
June 18, 2012 at 9:08 AM delete

Happy Anniversary & Happy Birthday Arissa! Dah setahun dah dia. cepatnye! :)

Reply
avatar