Buat Bisness Pulak

11:32:00 AM 0 Comments A+ a-

Mommies......!

Nanti jenguk-jenguk la blog & fb page baru Mommy. Kot-kot ada sape-sape tengah cari tudung boleh la jenguk kat sini mamamiastyle.blogspot.com

Tak pun kalau tengok kat sini https://www.facebook.com/pages/Mamamia-Style/298044296948688

Dah 3-4 bulan Mommy stark balik bisness tudung ni. Duk jual kat kawan-kawan office je pastu rasa gatal tangak pulak nak try online. Dulu zaman bujang pun Mommy dah pernah buat bisness online ni. Masa tu buat blog dengan nama shop-a-lotz. Tapi bila dah kawin sampai la sekarang dah tak update.

Yang baru ni Mommy share ngan partner kawan satu office. Penat dia lain macam bila nak buat semua benda dalam satu masa. Dulu takpe tak payah pikir nak jaga anak, nak kemas rumah. Sekarang ni nak update tudung pun kena pandai-pandai curi masa.

Nanti mommies try la tengok-tengok yea kot ada yang berkenan :-)