Tudung Tumor

10:11:00 PM 3 Comments A+ a-

Hishhhh... tak faham betul la dengan trend bertudung sekarang ni. Muslimah zaman sekarang ni bertudung sebab nak tutup aurat ke sebab imej?

Perasan tak sekarang ni trend tudung tumor? Ala tudung yang ada bonjol besar atas kepala tu la. Contoh macam yang Ikin wife Mawi pakai masa majlis akikah anak dia. MasyaAllah terkejut Mommy tengok.

Tak berat ke? Apa yang dia isi dalam tu agaknya. Takkan rambut kot sebab macam dia gumpal kain sumbat dalam tu. Bukan ke haram pakai bonjol macam tu. Tah la Mommy pun tak sure jugak. Tapi seyes Mommy cakap menyampah sangat tengok orang pakai macam ni. Nauzubillah. Mintak la hati Mommy ni tak terdetik untuk pakai macam tu ;p

3 kawan cakap

Write kawan cakap
Queen
AUTHOR
June 9, 2012 at 10:44 PM delete

kata nya trend....
maybe tak berat kot..sbb tu dia redo janji cantik. isk..isk..

Reply
avatar
rosnani
AUTHOR
June 9, 2012 at 11:07 PM delete

trend baru pulak. mcm2

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
June 11, 2012 at 10:54 AM delete

queen >> aishhh mcm suker je. awk pakai klu sy nampak memeng kena la. hahah

kak nani >> trend pun bior lerr elok ghupenyee

Reply
avatar