Susu S26 Progress Gold Murah

9:42:00 AM 1 Comments A+ a-

Anak siapa minum susu S26 sila angkat tangan. Saya! Hehe.

Ni nak bagitau. Saper-saper peminat S26 stage 3 ( 1 - 3 tahun ) boleh la try jenguk kat Sogo harini. Ada sale. Hari ni saje tau. 1 Ogos 2012. Susu tin 900g harga asal RM54 dapat less jadi RM46. Ni tinje yea

Mommy biasa beli yang dalam kotak 1.8kg. Bila debit kredit dengan promotion ni beza RM5. Hmm.... Kira duit minyak duit parking nak ke sana terus termenung. Tak tau nak pergi ke tak. Bagi yang kerja area situ syok la kan. Boleh la singgah jap ;p

1 kawan cakap:

Write kawan cakap
shaz blues
AUTHOR
January 29, 2015 at 3:44 PM delete

salam. saya nak jual S-26 Progress Gold step 3 1.8kg. Saya beli banyak untuk anak, tapi semalam kami tukar susu, so saya nak let go. saya beli masa harga promosi rm99. n saya nak jual ikut harga yg sama. jika berminat, hubungi saya 0172708006. saya tinggal di putrajaya.tq.

Reply
avatar