Update Arissa @ 13 Months

9:13:00 AM 3 Comments A+ a-

Perkataan baru:

Alaaa - belajar kar nursery la kot. Start dalam kereta lagi ayik duk ala.. alaaa... alaaa... Mommy cakap apa-apa kat dia. Dia balas balik alaaa... haiyaaa!

Dalam kereta otw nak balik rumah, dia suka ambik henpon Mommy dalam handbag. Pastu bila kita cakap simpan. Terus masukkan balik dalam bag. Good girl!

Suka main pensel eyeliner. Ralit dia duk bukak penutup. Pastu gigih nak tutup balik.

Dah pandai mengamuk kalau kita ambik barang dari dia.

Suka sangat sangat sangat usung tong keropok. Keropok is her peberet food. Usung keropok sambil mulut sebut "nak!.. nak!....nak!". Tapi kesian dengar suara dia. Yea la tong tu dah la agak berat bagi dia. Usung bagi Mommy bukak. Papa ada kat sebelah pun dia still cari mommy kat dapur.

Pantang dengar papa buat bunyi musik upin ipin dengan mulut. Terus tiru. Pastu lari nak jenguk laptop papa.

Suka makeup! Mommy sapu blusher terus sengih. Memang anak perumpuan!!

Kalau kita tunjuk kasut dia, dia automatik akan duduk. Sebab nak kita pakaikan. Siap angkat kaki.




3 kawan cakap

Write kawan cakap
asYDhia
AUTHOR
August 15, 2012 at 1:41 PM delete

same mcm awfiyah...suka usung bekas keropok kehulu kehilir...sebut nak pok...pok... ;) good arissa

Reply
avatar
AIN NAZRI
AUTHOR
August 16, 2012 at 9:56 AM delete

alahaiii kiutnya anak dara sorg ni.. geram je tgk dia.. mesti bertambah2 kiut pakai baju kurung raya nanti kan

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
August 30, 2012 at 3:40 PM delete

asYDhia >> blk kg 2 minggu dia lupa tong kopok. ni dah start mengusung blk dahhh

ain >> huhu... tp sayang... gambar raya mak ngan anak xde pun yang proper

Reply
avatar