Percutian Pendek ke Port Dickson - Day 2

11:26:00 AM 0 Comments A+ a-

7 Oktober 2012 

Hari kedua lepas breakfast terus cepat-cepat naik bilik salin baju. Ada orang dah tak sabar nak mandi laut.

Muka budak takut air! Haha


8.30 dah sampai depan pantai. Ingatkan yang paling awal. Rupanya ada yang lagi awal dari kitorang.
Budak ni macam biasa la. Awal-awal harus buat onar dulu. Menangis takmo masuk air. Ombak pagi tu agak kuat. Tak macam semalam.



Proses memujuk masing berlangsung. dekat 1/2 jam dia macam tu.



Last-last main pasir je. Tu pun bila dah buat kubu macam tu baru dia nak duduk. Kalau tak asyik nak bertenggek je atas dokong. Masa ni baru pukul 9 lebih. Tapi panas dah terasa pedih kulit.



Boooo.... Budak takut air!!!!



Sebelum balik Papa try lagi sekali bawak dia ke air. Nampak macam dah ok sikit.


Bila orang dah nak balik baru dia nak main air. Siap menjerit bila tarik naik. Haiyaaa la ini budak!!


Next time ada rezeki InsyaAllah kita mai lagi dik!