Big Bad Cat

8:30:00 AM 4 Comments A+ a-

Orang lain heboh duk cerita pasal Bid Bad Wolf kat The Mines. Mommy mampu tadah telinga je. Maklum la papa bukan suka tempat macam tu. Mommy pun sama sebenarnya. Hehe!

Masa pegi Summit hari Ahad tu, Popular ada buat sales sampai 70% buku-buku dia. Masukkan la kami bertiga round-round kat kawasan tu. Nak beli apa ni? Haha! Dua-dua bukan jenis ulat buku. Nak beli buku apa pun pening. Kesian Arissa....

Dah alang-alang masuk cari la buku yang jenis kertas keras tu. Tu pun sambil belek harga. Macam tak logik pun ada harga dia even lepas less.Kitorang cari yang murah-murah je sebab Arissa lagi suka tengok yang bergerak dari belek buku. Beli buku kittens ngan pooh.

Jalan-jalan lagi jumpa kedai Booklicious. Banyak jugak buku-buku untuk kids. Mommy beli 3 buku keras yang besar tu. RM 4.90 satu. Murah! Tapi sayang yang cat dah habis. Dia nak habiskan stok sebab tu murah.

Jadinya ini la koleksi terbaru buku Arissa.


Belek tak sampai 2 minit. Buku bersepah, mommy la tukang simpan.

Angan-angan nak bacakan buku untuk Arissa sebelum tidur masih belum tercapai.Macamana nak baca, asal baring je, mommy dia yang lelap dulu. Hehe!

4 kawan cakap

Write kawan cakap
Mama Adam
AUTHOR
December 28, 2012 at 8:51 AM delete

hihihi... perkara biasa la mommy. anak terkebil2 tgk kita tidur dulu

Reply
avatar
Wazilia
AUTHOR
December 28, 2012 at 9:42 AM delete

bagus la mommy ni..dapat pahala dah sbb ade niat murni tu..kalau xmo bagi tido..baca waktu siang la mommy..ekekek

Reply
avatar
iietamalek
AUTHOR
January 1, 2013 at 12:27 PM delete

Saya pun kirim nan member beli buku untuk zhariff di big bad wolf tu...

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
January 2, 2013 at 4:50 PM delete

mama adam : dah la dia jenis nak tidur dalam tempat yg suram2. lg la mommy ngantuk

suzy : siang kan kerja. weekend lak jd maid. huhu

iietamalek : mesti byk borong niiii

Reply
avatar