Ke Carrefour Lagi

11:00:00 AM 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Ni aktiviti Jumaat lepas. Lepas ambik Arissa kat taska terus ke Carrefour. Tujuan utama nak memborong air kotak. Tengok kat promotion diorang bagi air kota Seasons RM 9.95 untuk 3 pek (5x250ml). Murah tuuuu... Harus la borong kan. Owhh ni salah satu habit baru Mommy. Pantang tengok ada barang dapur yang murah terus nak beli secara pukal. Tapi syarat tarikh luput mesti lebih 1 tahun la.

Makcik ni kalau datang sini tak sah kalau tak jenguk pet shop ni.


Berlengging dengan tshirt. Nampak seksi pulak anak daraku. Hehe!


Kena paksa duduk dalam troli terus buat muka tak puas hati. Nak tarikh perhatian dia, Mommy letak je la apa-apa dalam troli tu.


Tapi sebelum lalu cashier letak balik la benda-benda yang takde dalam list tu. Buat umpan je.


Misi nak borong air kotak tak tercapai sebab tarikh luput dia bulan 2 tahun depan. Pastu pek dia pun dah berhabuk. Mommy borong biskut Lexus je. Murah! RM 3.75 peket panjang yang siap ada extra few packs lagi.

Ok. Dah!

2 kawan cakap

Write kawan cakap
December 27, 2012 at 6:11 PM delete

hi mummy...frog tuh macam best jer, tak beli ke?

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
January 4, 2013 at 4:31 PM delete

diana : xbeli pun. umpan pujuk dia suh duk diam je. softttttt sgt frog 2. tp xjumpa harga. lupa nak scan harga

Reply
avatar