Out Station Lagi

4:00:00 PM 2 Comments A+ a-

15 - 18 Januari 2013
Hotel Orient Star, Lumut

Good morning....!!!!


Kita pergi Lumut lagi 2 minggu lepas. Teman Mommy out-station. Mommy ni pun satu. Takde tempat lain ke nak pergi. Ni dah kali ke-3 kita datang sini. Nasib baik ada abah tok dengan ma tok. Bolej jaga kita.

Kita duduk hotel ni pindah randah. Mula-mula duk bilik tingkat 1, pastu mintak naik tingkat 4.



Sebabnya ni lah....



Nak gantung buai. Abah tok cukup jaga waktu tidur kita. Dia risau takut kita tak lena kalau tidur atas katil. Kalau Mommy ada takpe. Kita boleh nyonyot. Hihihihiii

Kali ni kita dah berani mandi kolam. Terkejut Mommy tengok kita nak terjun kolam.



Mommy asyik terjerit je risau takut kita terjun.



Kita takde geng nak berenang. Mommy konon segan-segan nak mandi. Tak syok la. Nanti nak ajak kak alin datang sini lah!



Kita dah pandai apungkan diri. Tapi Mommy kena pegang la. Hihihi



Mommy tepi sikit plisss. Kita nak jump ni. Kalut la Mommy niiiii



Sebab baju basah tak boleh nak lalu lobi naik lift. Kami lepak tepi pantai dulu.


Kesian abah tok ngan ma tok. Kita masih tak biasa dengan diorang. Kita jarang balik kampung. Mommy Papa lepas ni sila balik kampung lebih kerap yea.



Besoknya abah tok belikan kita jaket untuk berenang. Tapi besar la pulak.

Ni muka kita baru bangun tidur. Mommy paksa sebab dia cakap hari ni dah last boleh mandi pool. Besok dah nak balik.



Bila pakai ni baru Mommy kita tak terjerit-jerit sangat. Yea la. Bila kita jatuh Mommy masih sempat tarik jaket. Tapi kita dah try minum air kolam tu 2 -3 kali. Tak sedap!



Lepas salin baju, lepak lagi kat tepi pantai.

Hari ni mood kita baik. Ada mood nak posing :-)



Ok lah. Kita nak gi minum chuchu... Bai!!!!!


2 kawan cakap

Write kawan cakap
Noorul Has
AUTHOR
January 31, 2013 at 2:56 PM delete

arissa..kalau xde gaya macho xsah..

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
February 4, 2013 at 11:36 AM delete

ahahaa... anak i kan bajet model. muka mesti kena buat2 sombong

Reply
avatar