Happy 21 Month Lil' Arissa

9:48:00 PM 3 Comments A+ a-

Alhamdulillah

17 Mac 2013

Arissa dah 21 bulan @ 1 tahun 9 bulan

Dah banyak vocab baru. Dah banyak boleh faham arahan yang kita bagi.
Kesihatan pun alhamdulillah. Tapi inject yang 18 bulan belum ambik lagi. Asyik tunda. Appointment pun penuh. Tarikh yang dapat 1 April 2013. Huhu!

Owhhh Mommy lupa. Anak dara ni sekarang makin pemalu! Depan orang lain je la.

Semoga Arissa membesar dengan sihat, cerdas, cergas dan sentiasa dalam lindungan ALLAH.
Amin.

Gambar pada hari ulang bulan ;-p

Masih susah nak bergambar. 



3 kawan cakap

Write kawan cakap
Bardboo
AUTHOR
March 18, 2013 at 11:02 PM delete

salam..

comel je dia..pinky2...

p/s: Saya ada buat segmen 'Aku Seorang Surirumah'. Segmen tamat pada 30 April 2013, dan hadiahnya adalah Mivva Beauty Box. Jom la join sekali ye.
Bacaan lanjut di sini: http://bardboo.com/segmen-aku-seorang-surirumah/jom-join-segmen-aku-seorang-surirumah

Reply
avatar
Ina Haireina
AUTHOR
March 19, 2013 at 8:11 AM delete

allallaa... comey nyee dia... :))

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
March 19, 2013 at 2:11 PM delete

@bardboo - sy surirumah part-time je ni. boleh join gak ke?

@ina - macihhh aunty ;-)

Reply
avatar