Mana Bloglist Mommy?!

2:23:00 PM 6 Comments A+ a-

Adoiiii....!
Pening la. geram pun ada!

Sejak Mommy makeup @ touchup bloh ni, dah jadi lain macam pulak.
Nak bukak blog pun ada kawan cakap dah jadi slow. Padahal gambar semua Mommy dah kecikkan size.

Lepastu banyak widget yang Mommy letak kat tepi blog ni tak keluar. Tu ok lagi. Yang paling geramnya bloglist yang dah dikumpul selama ni dah tak keluar kat bawah template ni.
Bila tengok kat layout ada je.
Kenape eh?

Ermm.... Mommies....
Slow tak bila bukak blog ni? Lambat tak dia download page ni?
Mesti bosan kan nak tunggu

Adoiiii... acaner nie????

6 kawan cakap

Write kawan cakap
Reyha
AUTHOR
April 24, 2013 at 4:08 PM delete

along : yoko. seb baik la. intenet sini bekali. eh tapi kot along penah bukok doh. pc ado sipe cache doh. hmmm

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
April 25, 2013 at 6:25 AM delete

Sampai hati buang blog kita =)

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
April 25, 2013 at 8:41 AM delete

MA : eh sy tak buang la. semua bloglist tak keluar tu

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
April 25, 2013 at 3:34 PM delete

yat : 2 la peliknyo. sini slow bena. pah duk musing-musing jah hok simbol loading sapa sudoh xbreti

Reply
avatar