Lemon Pun Sedap

2:49:00 PM 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum

Alahai lemah betul nak bukak blog sekarang ni. Konon nak buat 1 entry sehari tapi tak tercapai lagi ni. Banyak betul kerja ni. Ni pun curi-curi kejap taip sebab bos gi meeting. Hehe!

Ingat tak Mommy cerita pasal nak stop Arissa nyonyot hari tu? Entry ni. Rupanya bertahan 3 hari je. Lepas tu dia dah tak kisah. Tonyoh la limau kasturi ke, lemon ke, semua dia tak heran.

Ada satu malam Mommy sapu jus lemon fresh dari buah. 



Mommy try yang kena dekat jari pun dah rasa masam pahit. Tapi dia selamba je selak. Try hisap. Berenti kejap. Pastu sambung balik. Eh! Macam sedap la pulak. Rasa macam susu campur lemon kot. Haiyaaaa!

Pernah Mommy tumbuk bawang putih pastu sapu kat situ. Pun dia tak heran!

So sekarang ni Mommy tak try buat lain lagi. Dia pun mintak malam je. Kadang untung jugak sebab tengah-tengah malam tak payah bangun bancuh susu. Heeeee!

2 kawan cakap

Write kawan cakap
Mama Adam
AUTHOR
June 28, 2013 at 10:12 AM delete

Hihihihi.... letak jus kulit lemon. Pahit ooo

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
July 2, 2013 at 2:22 PM delete

xpe ke? kot terus xselera nak nyusu pulak kang

Reply
avatar