Jom Try EPHYRA

4:23:00 PM 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum Mommies!!!

Sebelum mula cerita panjang lebar, Mommy nak bagitau dulu awal-awal. Bermula jam 2 petang tadi, tarikh hari ini, Mommy dengan rasminya telah menjadi dealer EPHYRA!

Kalau nak bertanya atau nak order boleh contact Mommy:
cikpuanreyha@gmail.com
SMS : 019-9332747 *sms lagi cepat reply!

Ok jom Mommy cerita kenapa tita-tiba jadi dealer EPHYRA pulak ni kan. Haha!

Ingat tak entry yang pasal KOLAGEN dulu tu? Kalau tak ingat boleh jenguk kat sini "Kolegen Oh Kolegen".

Macam-macam kan Mommy try. Ada yang beri kesan ada yang tak. Yang beri kesan tu pulak harga bukan tahap mampu milik untuk Mommy. Dapat makan 2 kotak je. Pastu tukar cuba benda lain pulak. Pendek kata pantang dengar kawan office makan apa-apa untuk kecantikan la. Mesti Mommy nak try.

Sampai la balik kampung hujung bulan 5, kakak Mommy (Along) hadiahkan EPHYRA sekotak (30 sachet). Dia suruh Mommy try sebab dia dah masuk kotak kedua dan dah nampak kesannya. Dah orang bagi free mesti la tak tolak kan. 

Mommy start makan 26 Mei 2013. Untuk minggu pertama Mommy ambik 2 sachet sehari. 1 pagi 1 malam. Lepas tu ambik 1 sachet sehari. Kadang minim pagi, kadang malam.

Tujuan UTAMA Mommy try EPHYRA sebab nak tau dia boleh atasi masalah SENGGUGUT ke tak. Mommy ni jenis yang senggugut yang tahap sakit guling-guling. Sampai boleh pitam! Sampaikan risau sangat kalau first day kena kat office.

ALHAMDULILLAH!

Peroid bulan lepas langsung tak senggugut! Cuma rasa lenguh-lenguh sengal-sengal pinggang sikit je. Kira macam nak bagi tanda je la dah nak period. Syukur sangat.

Lepas tu Mommy perasan RAMBUT macam MAKIN LEBAT. Kalau tak pakai perapi memang nampak anak rambut yang baru tumbuh berceracak atas kepala. Dah macam orang kena karen pun ada. Haha!

Lagi satu yang Mommy suka EPHYRA ni, sebab dia dah jadi macam ENERGY BOOSTER pulak dah. Yang Mommy boleh nampak tu masa duk sibuk ganti puasa bulan lepas. Sahur Mommy cuma minum milo secawan, roti 2 keping dan EPHYRA segelas. Masuk waktu lunch kat office langsung tak rasa lapar. Tak rasa pun macam puasa. Balik petang siap masak lagi. Ada satu hari tu, Mommy saja tak minum EPHYRA sebab nak tengok betul ke dia yang buatkan Mommy tak lapar. Tak masuk pukul 12 Mommy dah melepek lembik. Nasib baik puasa sunat je. Terus turun beli lunch. Haha!

Hari tu kan Mommy pegi mandi laut tengah-tengah hari buta kat PD, risau sebenarnya takut kulit mula berbelang nanti. Kang kalau tak mandi siapa pulak nak temankan Arissa kan. So join la sekali. Balik rumah malam tu belek muka depan cermin. Fuhhhh... nasib baik tak nampak pun kesan sunburn! Nak kata kulit ni dah putih gebu tu tak la. Belum sampai tahap tu, minum pun baru satu kotak kan. Tambah pulak hari tu minum skip-skip sebab stok dah nak habis.

Tapi Mommy jeles betul dengan Along. Kulit dia seyes nampak lembab nacam baru lepas sapu toner. Padahal tak pakai bedak pun. Tapak tangan dengan bibir dah makin pink!

Since kat office pun ramai kawan yang nak try, Mommy terus offer diri nak jadi dealer. Haha!

So Mommies kalau nak cuba boleh la contact Mommy yea. Email macam kat atas tadi. Sekarang ni kalau beli EPHYRA dapat free gift tau. Sempena nak puasa katanyer!


HARGA TERMASUK POS KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH/SARAWAK

Kalau Mommies beli:

1 PREMIUM BOX (30 SACHETS) = RM197
FREE: 1 SHAKER + 1 RECYCLE BAG

Tapi kalau Mommies nak beli 2 kotak, sila SMS/EMAIL dulu yea, nanti Mommy bagi diskaun. Bila beli 2 kotak, free gift dia macam kat bawah:

2 PREMIUM BOX
FREE : 2 SHAKER + 2 RECYCLE BAG + 1 BAG ORGANIZER

Kalau nak try jangan malu jangan segan contact Mommy yea!

2 kawan cakap

Write kawan cakap
July 8, 2013 at 11:22 AM delete

thanx for the compliments..I is loikee....hihihi..nway selamat menjadi dealer yang berjaya..

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
July 8, 2013 at 4:57 PM delete

will need ur testimoni soon sis!

Reply
avatar