Lelaki Boleh ke Minum EPHYRA?

4:30:00 PM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum :-)

Dah berapa banyak kali bagi salam hari ni. Haha! Takpe. Beri dapat pahala. Yang tukang jawab pun sama dapat pahala.

Hari tu ada yang tanya Mommy boleh ke lelaki minum EPHYRA? Bila Mommy promote kat office pun sama macam tu. Yang lelaki cakap takut nak minum sebab nanti kulit jadi gebu. Kalah perempuan. Haishhh!

Minum dulu baru tau macam mana!

Jawapan bagi soalan  "Bolehkan lelaki mengambil EPHYRA?"
Ya. Ia juga sesuai untuk lelaki sebab EPHYRA ni akan membantu untuk kulit lebih sihat dan bersih, bukan semata-mata nak canti gebu je. EPHYRA jugak dapat atasi masalah keletihan, tekanan dan meningkatkan imunisasi. Jangan risau, EPHYRA takde bahan yang berkaitan hormon wanita yang boleh akibatkan kesan terhadap hormon lelaki. Tak yah risau nanti ada breast ke apa yea. InsyaAllah takdenye macam tu.

Even budak-budak pun boleh minum. Tapi dengan kuantiti yang sikit la.

Tengok Arissa ni!


Pantang tengok Mommy ambik shaker. Letak air sejuk dari peti ais, dia dah kalut dah. Siap tarik tangan kita nak rebut gelas.

Tapi Mommy cuma bagi dia rasa je. Bagi dia try 2 - 3 sudu teh je.


Gambar ni gimik je lebih!

Berminat?

Contact me :-)

cikpuanreyha@gmail.com
SMS : 019-9332747 *sms lagi cepat reply!
HARGA TERMASUK POS KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH/SARAWAK
Kalau Mommies beli:
1 PREMIUM BOX (30 SACHETS) = RM197
FREE: 1 SHAKER + 1 RECYCLE BAG
Tapi kalau Mommies nak beli 2 kotak, sila SMS/EMAIL dulu yea, nanti Mommy bagi diskaun. Bila beli 2 kotak, free gift dia macam kat bawah:
2 PREMIUM BOX
FREE : 2 SHAKER + 2 RECYCLE BAG + 1 BAG ORGANIZER