Testimoni EPHYRA - Energy Booster

8:38:00 AM 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum :-)

Jom Mommy cerita sikit kesan yang Mommy rasa sejak minum EPHYRA. Yang pertama sekali perubahan yang Mommy dapat rasa lepas 1 minggu minum EPHYRA adalah ENERGETIC!

Bukan nak propa lebih tapi memang betul. Kenyataan. Bukan cobaan! Haha!

Jom Mommy buktikan.

Sabtu, 13 Julai 2013

Pukul 9 pagi bangun. Mandi dan siapkan Arissa. Bagi dia breakfast. Lepas tu Mommy pulak bersiap nak beli barang basah kat Giant KD. 

Lebih kurang pukul 11.30 sampai kat Giant. Shopping lebih kurang, kejar Arissa yang lebih. Budak ni betul-betul aktif la. Sangat-sangat aktif! Dan takde perasaan takut langsung kat sapa-sapa. Habis shopping dekat pukul 1.

Papa ajak gi cari sabun garam bukit. Nak berspa lah pulak dia ni. Kat Giant tadi dah beli sepeket tapi dia tak puas hati. Nak jugak yang sabun ketul. Dia ajak ke GM Klang. Biar betul! Dah pukul 1 ni. Ayam punya lah banyak beli ni. Nak cuci, nak masak lagi ni. Tak dengar cakap kita, nak pegi jugak. Ok fine.

Singgah rumah kejap hantar barang-barang basah. Mommy naik tangga ke tingkat 4 dengan bawak beg ikea besar tu. Berat yea. Tak boleh suruh Papa. Nanti dia tak tau mana nak simpan semua tu.

Dah siap, bergerak ke GM Klang. Highway tak ramai sangat kereta. Sampai GM Klang cik mek kita takmo duduk dalam stroller. Tapi stroller kena bawak jugak in case kalau dah tak boleh kawal sangat. Kitorang tak lama kat situ sebab Arissa mula menunjukkan keaktifan dia. Dah la tak bagi kita pimpin tangan. Lepas tu lari suka hati. Mommy dah macam bibik dengan beg kat belakang kejar dia. Dia pulak gelak ingat kita main kejar-kejar.

Sampai rumah pukul 3. Buatka susu untuk Arissa. Tak sampai 10 minit dah lena depan tv. Mommy mandi lepas tu solat. Dah siap pakai uniform terus sarung apron. Pukul 3.30 Mommy start bersilat kat dapur. Dengan ayam yang penuh singki. Sengaja beli banyak untuk stok 1 minggu. Sambil masak untuk berbuka. Sambil masak jugak kupas bawang, potong sayur, packing ayam untuk ketuk-ketuk Ramadhan hari kerja.

Siap semua kerja tengok jam dah 6.30 petang. MasyaAllah. Langsung tak rasa penat atau lapar. Alhamdulillah nikmatnya puasa kali ni. Syukur juga sebab EPHYRA betul-betul membantu menambah tenaga :-)



Ni gambar terbaru. Sekarang dah tak pakai foundation. Mommy cuma pakai lotion Olay dengan bedak Silkygirl yang yang biasa. Bibir tak pakai lipstik pun. Pakai lipgloss je.

Nak try tak?
1 PREMIUM BOX (30 SACHETS) EPHYRA = RM197
FREE: 1 SHAKER + 1 RECYCLE BAG + FREE POSTAGE



2 PREMIUM BOX EPHYRA = RM350 + RM10 POSTAGE
FREE : 2 SHAKER + 2 RECYCLE BAG + 1 BAG ORGANIZER

Kalau nak bertanya atau nak order boleh contact Mommy:
cikpuanreyha@gmail.com
SMS : 019-9332747 *sms lagi cepat reply! 
 

2 kawan cakap

Write kawan cakap
Mama Adam
AUTHOR
July 16, 2013 at 6:05 PM delete

Awat la bangun kul 9 =)

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
July 18, 2013 at 6:17 AM delete

Bangun awal pun xde nk buat ape.dapur pun da clear.hehe

Reply
avatar